Masaj relaxare - 50 min75 ron
Masaj terapeutic - 30 min65 ron
Masaj anticelulitic - 50 min75 ron
Masaj complex femei - 90 min130 ron
Masaj complex barbati - 90 min135 ron
Masaj combinat(Relaxare+Anticelulitic) - 50 min75 ron
Masaj Fusion (Relaxare+Terapeutic) - 50 min80 ron
Masaj relaxare barbati - 50 min80 ron
Masaj terapeutic barbati - 30 min70 ron
Masaj Fusion (relax+terapeutic) barbati - 50 min85 ron
Masaj cu Pietre Vulcanice - 35 min120 ron

Toate tehnicile de masaj sunt folosite in beneficiul sistemului muscular si osos, al celui limfatic si circular, precum si al sistemului nervos sau al altor sisteme din organism. Terapia prin masaj influenteaza pozitiv atat starea psihica cat si cea fizica a oricarei persoane.

Si nu uita sa profiti de pachetele de servicii special concepute nevoilor tale la un pret special.

Masaj anticelulitic – Masajul pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Amelioreazã functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupã perioade prelungite de stres sau datoritã dereglarilor/disfunctiilor hormonale.

Masaj combinat (Swedish Massage) – Masajul suedez se refera la o mare varietate de tehnici specifice menite sa relaxeze muschii prin presiunea muschilor de suprafata asupra muschilor profunzi si sistemului osos. Principalul scop al masajului suedez este sa creasca aportul de oxigen in sange si sa elimine toxinele din muschi.

Masaj de relaxare – Atunci cand este efectuat profesional, masajul regenerativrelaxant duce la reducerea semnificativa a stresului si la combaterea imbatranirii. Vei primi un plus de energie, relaxare psihicã si fizicã.

Reflexoterapie (Masaj reflexogen) – Reflexologia este stiinta zonelor reflexogene situate pe suprafata corpului, de obicei la distanta fata de organul pe care il reprezinta, legat de acesta prin legaturi vasculare si energetice directe.

Masaj terapeutic – Foloseste tehnici specifice pentru tratarea anumitor afectiuni, prin cresterea tonusului muscular, relaxarea muschilor obositi si incordati si a oaselor si articulatiilor.

Masajul cu pietre vulcanice –  Denumit si terapia geotermala este una din cele mai moderne tehnici de detoxifiere , relaxare si reechilibrare energetica a corpului.

Preturile contin TVA. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in orice moment, fara o notificare prealabila.