Axila55 ron
Mustata / Barbie25 ron
Pometi / Perciuni / Frunte35 ron
Inghinal partial55 ron
Inghinal total95 ron
Abdomen total100 ron
Fese110 ron
Brate scurt110 ron
Brate integral180 ron
Spate integral240 ron
Picioare scurt210 ron
Picioare lung310 ron
Fata integral150 ron
Spate lombar140 ron
Umeri110 ron
Ceafa60 ron
Tratamente rejuvenare/Acnee/Pete pigmentare/Cuperoza fata, gat si decolteu290 ron
Tratamente rejuvenare/Acnee/Pete pigmentare/Cuperoza fata150 ron
Tratamente rejuvenare/Acnee/Pete pigmentare/Cuperoza fata si gat200 ron

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare definitiva). Tehnologia IPL permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Echipamentul de epilare folosit de noi combina intr-un mod mult mai eficient tehnologia IPL cu radiofrecventa bipolara, obtinandu-se rezultate spectaculoase intr-un timp mult mai scurt datorita puterii de penetrare mult mai profunda.

Tratamentul de epilare definitiva cu IPL necesita intre 10 si 12 sedinte, in functie de tonul pielii, de par si zona tratata. Persoanele cu piele inchisa la culoare sau cu fire de par deschise vor necesita cateva sedinte de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara- E-light in plus, deoarece in radacina firului de par exista mai putina melanina.

Efectele sunt permanente, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone. Din acest motiv, vor fi necesare sedinte de intretinere dupa tratament, la intervale mari de timp (o data sau de doua ori pe an). Prin tratament se obtine distrugerea permanenta a foliculilor de par in procent maxim posibil de atins de 95% pentru femei si 75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (“puful”).

Rezultatele depind de: varsta, grosimea parului, adancimea la care sunt radacinile, tipul de piele, numarul de tratamente. Din acest motiv nu este etic a se preciza cu exactitate numarul de sedinte ce vor fi necesare pentru a incheia un curs de tratament, ci se precizeaza un interval ce s-a observat prin studii a fi suficient in marea majoritate a cazurilor de femei si barbati ce urmeaza epilare definitiva.

Si nu uita sa profiti de pachetele de servicii special concepute nevoilor tale la un pret special.

Preturile contin TVA. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in orice moment, fara o notificare prealabila.