Cine suntem

Veronique Beauty Center este marca inregistrata a SC Veronique Beauty Center SRL, companie inregistrata in Romania, responsabilă, avand sediul social in Bucuresti, Str. Ghica Tei, nr. 89, Bl.T33, ap.32, Sector 2, cu punct de lucru in Strada Lacul Tei nr. 72, Sector 2, Bucuresti inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5710/2007, avand Codul de identificare fiscala 21404524.

Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.
Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume
 • Data nașterii
 • Adresa e-mail
 • Număr de telefon
 • Detalii de facturare și plată

 

De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:
Programari:

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica si pentru confirmarea programarii serviciilor in salonul Veronique Beauty Center.
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma programarea sau pentru activitati de marketing specifice si exclusive Veronique Beauty Center
 • Număr de telefon – avem nevoie de acesta pentru confirmarea prin SMS a programarilor de a II a zi, sau pentru contact, dacă apar situatii neprevazute legate de programarea efectuata telefonic
 • Data nasterii – avem nevoie de ea pentru a va oferi, in mod exclusiv, reduceri speciale in acea zi ;
 • Detalii IP & sesiune pe veronique.ro – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe veronique.ro

 

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm aceste date cu caracter personal
Datele Dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politică cookies.

Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate cu ajutorul unui soft specific activitatii de Beauty,  în cadrul companiei Veronique Beauty Center SRL, situată în România.

Gazduirea site-ului veronique.ro se face pe serverele TLH Romania.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

 • Mailchimp, SendPulse, Google AdWords, Facebook, GooglePlus – platforme de marketing online si notificari push in browser
 • Google Analytics – furnizor analiza trafic site

Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în Mailchimp, care operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politică de confidenţialitate Mailchimp.

Datele dvs personale pentru notificari push in browser sunt stocate in SendPulse, iar politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politica de confidentialitate SendPulse.
Datele dvs personale pentru analiza traficului si a comportamentului si servirea de ad-uri online sunt stocate in Google Analytics si Google AdWords, iar politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politica de confidentialitate Google Analytics.
Datele dvs personale pentru servirea de ad-uri online sunt stocate in Facebook, iar politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politică de confidenţialitate Facebook.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru facturile sau platile din Veronique Beauty Center datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Care sunt drepturile dvs

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@veronique.ro

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro .