Luni
08:30 - 21:00
Marti
08:30 - 21:00
Miercuri
08:30 - 21:00
Joi
08:30 - 21:00
Vineri
08:30 - 21:00
Sambata
08:30 - 20:00
Duminica
08:30 - 14:30

Card FIDELIO

Programul de fidelizare “FIDELIO” este conceput pentru a rasplati clientii fideli si pentru a sustine o relatie pe termen lung cu acestia.

Cardul ce se va emite pe numele dumneavoastra nu este transmisibil si trebuie prezentat de fiecare data cand ne vizitati pentru a putea acumula puncte de fidelizare in contul dumneavoastra de client.

Prin intermediul acestui program in schimbul oricarui serviciu pe care il vei primi in centrul nostru de infrumusetare, noi suntem pregatiti sa iti returnam o parte din valoarea acestuia.

Acest lucru se va face prin intermediul punctelor de fidelizare cu care vei fi rasplatit si pe care le vei putea folosi pentru a plati alte servicii si produse oferite in centrul nostru. Practic, fiecare vizita in centrul nostru se transforma in valoare adaugata pentru tine! Cu cat folosesti mai mult serviciile noastre, cu atat vei acumula mai multe puncte cu care vei putea plati alte servicii si produse.

Principiul dupa care functioneaza acest program este pe cat de simplu, pe atat de elegant:

  1. Contravaloarea fiecarui serviciu platit in centrul nostru de infrumusetare se transforma in puncte valorice, dupa algoritmul: 10 RON achizitii = 1 punct de fidelizare. Practic pentru fiecare nota de plata mai mare de 20 de RON vei primi un anumit numar de punte de fidelizare direct proportional cu valoarea notei de plata.
  2. In plus, pentru fiecare recomandare de client nou facuta, vei primi in contul tau automat 5 puncte de fidelizare.
  3. Punctele acumulate, impreuna cu cele primite bonus, le poti folosi ulterior pentru a plati contravaloarea altor produse si servicii.
  4. In momentul atingerii pragului de 200 de puncte intrati automat in clubul clientilor VIP Bronze ce va ofera o reducere de 10% din pretul de lista pentru toate serviciile salonului Veronique.

Cum poti folosi punctele programului?

Pentru a putea folosi punctele de fidelizare trebuie sa acumulezi in contul tau minim 200 puncte. Apoi poti calcula cat valoreaza punctele tale: 1 punct de fidelizare valoreaza 0.5 RON. Punctele se pot folosi integral sau partial pentru a plati servicii si produse in salonul Veronique.

Cum poti afla cate puncte ai ?

La fiecare vizita poti intreba cate puncte ai disponibile in contul sau cate punte ai acumulat pe nota de plata curenta.
Punctele programului nu sunt transmisibile si nu se pot transforma in bani.