Masaj

Rasfata-ti corpul cu diferite tipuri de masaj...
Servicii_masaj
Toate tehnicile de masaj sunt folosite in beneficiul sistemului muscular si osos, al celui limfatic si circular, precum si al sistemului nervos sau al altor sisteme din organism.  Terapia prin masaj influenteaza pozitiv atat starea psihica cat si cea fizica a oricarei persoane.

Masaj anticelulitic - Masajul pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Amelioreazã functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupã perioade prelungite de stres sau datoritã dereglarilor/disfunctiilor hormonale.

Masaj combinat (Swedish Massage) – Masajul suedez se refera la o mare varietate de tehnici specifice menite sa relaxeze muschii prin presiunea muschilor de suprafata asupra muschilor profunzi si sistemului osos. Principalul scop al masajului suedez este sa creasca aportul de oxigen in sange si sa elimine toxinele din muschi.

Masaj de relaxare – Atunci cand este efectuat profesional, masajul regenerativ-relaxant duce la reducerea semnificativa a stresului si la combaterea imbatranirii. Vei primi un plus de energie, relaxare psihicã si fizicã.

Reflexoterapie (Masaj reflexogen) – Reflexologia este stiinta zonelor reflexogene situate pe suprafata corpului, de obicei la distanta fata de organul pe care il reprezinta, legat de acesta prin legaturi vasculare si energetice directe.

Masaj terapeutic – Foloseste tehnici specifice pentru tratarea anumitor afectiuni, prin cresterea tonusului muscular, relaxarea muschilor obositi si incordati si a oaselor si articulatiilor.

ABONAMENTE MASAJ CORPORAL 10+1 GRATIS
Serviciu   Pentru EL   Pentru EA
Masaj relaxare 55 min 55 ron 45 ron
Masaj terapeutic 55 min 60 ron 60 ron
Masaj anticelulitic 55 min - 50 ron
Masaj reflexoterapie 30 min 35 ron 35 ron
Masaj combinat 55 min 55 ron 55 ron
Masaj Anticelulitic cu bete de bambus 30 min 55 ron 55 ron
Masaj relaxare cu pietre vulcanice 55 min 100 ron 100 ron
Masaj zonal terapeutic barbati 30 min 40 ron -
Masaj zonal terapeutic femei 30 min - 35 ron

Preturile contin TVA. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in orice moment, fara o notificare prealabila.